top of page
  • Skribentens bildInvesterum

Joakim Huth om börsåret 2024

På bilden: Value Investing-rådgivare Joakim Huth och Jonas Risberg


Kan du dela med dig av dina viktigaste lärdomar från det gångna året, 2023?


Återigen ett år där de flesta spådomar fallerat och skapat stora förluster för så många. Vikten av att inte gå i flockens fotspår och snarare se marknadens turbulens som en möjlighet är, och har alltid varit, en viktig lärdom. Under året har vi mött en ström av information om allt från krig till vulkanutbrott, jordbävningar, översvämningar, inflation, ränteförändringar, kriminalitet, och svängande elpriser. För att bli framgångsrik investerare bör man undvika att dras med i bruset och istället fokusera på att vara disciplinerad och långsiktig. 


Vilka råd skulle du ge till sparare börsåret 2024?


För 2024 rekommenderar jag att sparare håller sig till value investing-principer för att undvika kostsamma misstag och navigera marknaden rätt. Undvik att jaga efter snabba rikedomar och förstå att aktiemarknaden ofta drivs av girighet och känslor. Det lönar sig inte att ha bråttom. Om ett bolag går bra så kommer aktiekursen göra det också förr eller senare. Var girig när alla är rädda och var rädd när alla är giriga.  

I vår Owner's Manual har vi tydligt sammanställt vår arbetsmetodik för att ge dig en tydlig bild av vad vi försöker uppnå tillsammans.Hur kommer du själv att spara under 2024? 


Mitt sparande under 2024 kommer fortsätta vara att konsekvent följa value investing-principer och köpa flera andelar i fantastiska bolag via Investerums olika fonder och portföljer! 

133 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page