top of page
  • Skribentens bildInvesterum

Ny webbplats och nytt utseende

Uppdaterat: 18 nov. 2022

Vi har under det senaste året arbetat med att ta fram en ny varumärkesplattform för Investerum. Den omfattar bland annat en ny visuell identitet som vi introducerar genom att lansera en uppdaterad och modernare webbplats. Välkommen till nya investerum.se!


Ett viktigt steg i lanseringen av vår nya varumärkesplattform är att visa upp Investerums nya visuella identitet. Eftersom investerum.se är navet för vår digitala kommunikation känns det naturligt att börja här, men du kommer snart att märka av förändringarna även i visitkort, nyhetsbrev och andra kanaler.


Du som känner oss sedan tidigare kan vara lugn. Även om vi har ny logotyp och nya profilfärger så är vi i grund och botten samma företag. Vi har inte förändrat någonting i vårt sätt att se på bolag och investeringar. Tvärtom är syftet med detta varumärkesarbete att förstärka och förtydliga vad Investerum alltid har brunnit för.


Varför heter vi Investerum?

Idén bakom namnet Investerum är helt enkelt att vi vill heta det vi gör; vi investerar och avstår från att spekulera.


Vad betyder symbolen i vår nya logotyp?

Illustrationen är en flera hundra år gammal internationell symbol för välstånd (prosperity). För oss handlar detta inte enbart om pengar, utan också om välstånd i form av lycka och hälsa.


Vad är vår vision?

Vår långsiktiga målbild är att value investing ska dominera sparandet. Vi är övertygade om att det skulle gynna alla seriösa aktörer på marknaden, liksom människors liv i stort.


Vad är vår mission?

Kort och gott: Att skapa en bättre framtid genom sundare investeringar!För ytterligare information och eventuella frågor, kontakta vår vd Gunnar Åkerman på gunnar.akerman@investerum.se eller +46 70 486 20 23.


114 visningar0 kommentarer

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page