top of page
Investerum logotyp
NY Investerum 2022 foto Jenny Frejing 13.jpeg

Öka tryggheten och möjligheten till en stabil ekonomi med ett långsiktigt sparande

Alla vet att man bör investera för framtiden, men var och hur? Hur mycket är tillräckligt, och kan man kombinera trygghet med hög tillväxt? Vi hjälper dig med dessa frågor genom rådgivning och aktiv förvaltning av dina tillgångar.

Vi använder oss av value investing, den enda kapitalförvaltningsmetod vi rekommenderar. Det innebär att långsiktigt investera i kvalitetsföretag som stiger i värde och ger hög avkastning. Den väletablerade och bevisat framgångsrika investeringsstrategin är inspirerad av Warren Buffet, en av världens mest välkända investerare

Prisvinnande och skräddarsydda mandat

Investerum erbjuder fem mandat, inklusive modellportföljen Investerum Value Portfolio som har nått en imponerande avkastning på 723% sedan starten 2009. Fonden Investerum Strategic Value utsågs till Sveriges bästa blandfond av Morningstar Awards i mars 2024. Ett annat mandat är fonden Investerum Equity Value, en koncentrerad global aktiefond.

Vårt erbjudande till dig

  • Vi håller oss till en och samma investeringsstrategi – Value Investing  

  • Tusentals företagsägare och privat-personer har valt Investerum specifikt för att få sitt kapital förvaltat enligt dessa principer

  • Rådgivning och förvaltning anpassad efter dina målsättningar 

  • Regelbunden uppföljning efter dina behov och önskemål 

  • Besök oss på vårt kontor - vi har kundparkering  

Investerum branschvinnare 2023

Investera i din framtid och påbörja ditt sparande. Ring oss på 08 522 984 00 eller boka ett möte genom att fylla i formuläret. Vi svarar inom 24h.  

bottom of page