top of page
  • Skribentens bildInvesterum

Premiären av Valuedagen den 23 maj 2024

Uppdaterat: för 2 dagar sedan

Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog i premiären av Valuedagen den 23 maj! Det var en fantastisk kväll fylld med inspirerande föreläsningar, givande samtal och en härlig gemenskap. Vi är oerhört glada över det engagemang och den positiva energi som genomsyrade hela evenemanget.

 

Ett särskilt tack till Johan Eriksson för den mycket informativa föreläsningen om artificiell intelligens. Hans insikter och kunskap gav oss alla mycket att tänka på och inspirerade till vidare reflektion. Artificiell intelligens är ett område som ständigt utvecklas och påverkar allt fler aspekter av våra liv. Johan belyste både möjligheterna och utmaningarna med AI på ett sätt som verkligen fick oss att förstå den potentiella påverkan på både affärslivet och samhället i stort. Vi vill också tacka Roland Dahlman för hans intressanta genomgång av vår utmärkelse – årets bästa blandfond i Morningstar Awards. Det är en ära att bli uppmärksammad på detta sätt och vi är stolta över det arbete som ligger bakom denna prestation.

 

Kvällen kunde inte ha fått en bättre inramning. Med strålande väder och en vacker utsikt från vår takterrass fick vi en perfekt avslutning på kvällen.

 

Valuedagen 2024 blev en stor succé tack vare er – våra kunder och samarbetspartners. Vi ser redan fram emot våra kommande evenemang i höst. Håll utkik på vår hemsida och följ oss på LinkedIn för uppdateringar om våra framtida aktiviteter och event.

 

Återigen, ett stort tack för att ni gjorde Valuedagen 2024 till något minnesvärt! 🌟

 

Vänliga hälsningar,

Team Investerum


41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page