top of page
  • Skribentens bildInvesterum

Investerum Strategic Value nominerad till bästa blandfond i Morningstar Awards 2024

Det är med stor glädje vi delar med oss av nyheten att Investerum Strategic Value har blivit nominerad till bästa blandfond vid Morningstar Awards 2024. Nominerade fonder skiljer sig från mängden genom sin framstående historiska riskjusterade avkastning och unika position, enligt Morningstars fondanalytiker. 


- Fonden Investerum Strategic Value passar i princip alla långsiktiga sparare. Den kan både utgöra en stabil grund i en portfölj som att utgöra ett enskilt innehav. För oss på Investerum är det oerhört glädjande och också ett fint bevis att vi har blivit nominerade av Morningstar efter alla års hårt arbete, kommenterar Gunnar Åkerman.


Vad innebär en nominering i Morningstar Awards?

 

En nominering till Morningstar Awards representerar ett värdefullt erkännande i vår bransch, som som lyfter fram fonder och kapitalförvaltare, som inte bara har levererat framstående riskjusterad avkastning, utan även identifierats av Morningstars Manager Research-team som aktörer med potential att kontinuerligt leverera konkurrenskraftig riskjusterad avkastning över tiden. 


Hur tjänade vi den här nomineringen? 


Vår nominering är resultatet av Morningstars grundliga analys av vår fonds prestationer över de senaste fem åren, med ett särskilt fokus på resultatet under 2023. Detta bekräftar vår förmåga att stadigt leverera riskjusterad avkastning vilket är i linje med vårt mål att erbjuda stabila och hållbara investeringslösningar baserade på Value Investing-strategin. 

Ett varmt tack till alla våra kunder som har valt att investera i Investerum Strategic Value och visat oss sitt förtroende. Utan ert förtroende hade det här inte varit möjligt.


Vinnare koras den 7 mars.    

Fonden är tillgänglig hos Nordnet, Avanza, Fondo och Handelsbanken. Du har även möjlighet att bli direktkund hos oss. Boka ett möte med våra rådgivare redan idag för att diskutera dina unika behov och hur vi kan hjälpa till att förverkliga dina mål. 

57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page